Blue Mountains
Afgelopen weekend was het tijd voor mijn allereerste echte weekend weg Down Under! Met de hele family zijn we vrijdagavond afgereisd naar een vakantiehuisje in een kleine dorpje bij de Blue Mountains! Dit knusse huisje bracht gelijk een enorm vakantiegevoel met zich mee, en het was dus gelijk genieten geblazen! Maar zoals het op echte vakanties hoort, je blijft niet in het huisje, maar trekt erop uit! En dat deden we! Zaterdag vertrokken wij in alle vroegte naar de Jenolan Caves! Deze grotten liggen in een prachtige vallei en ik heb dan ook weer mijn ogen uitgekeken! Uiteraard zijn we ook de grotten ingegaan en het was echt heel indrukwekkend om in die grotten, die verborgen zitten in de Blue Mountains, te lopen! Na zaterdag lekker vroeg naar bed te zijn gegaan om bij te komen van alle indrukken, (en de biertjes in het heerlijke Australische zonnetje) hebben we zondag alle spullen bij elkaar gepakt (en dat zijn er een hoop met 4 kinderen; kleurpotloden, lego, boeken, knuffels en noem maar op) en gingen wij met de missie ‘het zien van de beroemde Three Sisters’ weer eropuit! Echter voordat wij deze toeristische attractie gingen bewonderen wilde mijn new family me eerst nog wat anders laten zien wat volgens hen veel indrukwekkender was dan die hele Three Sisters. Eenmaal daar aangekomen besefte ik me weer al te goed hoeveel geluk ik heb met waar ik op dit moment ben! We stonden op een soort van uitstekende rots ver boven alle bomen en hadden echt een prachtig uitzicht op de vallei! Heel indrukwekkend allemaal! Na dit uitzicht waren de Three Sisters een eitje, en moesten al die toeristen eens weten wat ik nog geen half uur geleden gezien had! Dat is pas mooi! Ik heb dus weer een heel fijn en speciaal weekend gehad, en ik kan niet wachten wat Australië deze week weer voor me in petto heeft!
Oooh wat leuk Rens!!
Geniet ervan!
Renskuuuhhh wat een leuk verhaal weer! Heb je ook foto's gemaakt op het weekendje weg? Xxx
Super vet die grotten en Blue Mountains! En super chill dat ze je overal mee naartoe nemen! Veel plezierrrrrrrrr
l to the ove